Brenda Seijts

 

Brenda Seijts Psychosomatisch therapeut
Brenda Seijts Psychosomatisch therapeut

Van oorsprong ben ik oefentherapeut-Mensendieck. Daarbij heb ik altijd oog gehad voor de persoon en het verhaal achter de klacht. In 2013 heb ik ervoor gekozen om me volledig op de psychosomatiek te richten met de post-HBO-opleiding tot psychosomatische therapeut.

In 2022 heb ik me gespecialiseerd in Brainspotting. Dit is een nieuwe effectieve therapievorm voor verwerking van trauma en vermindering van stress.

Als psychosomatisch therapeut vind ik het belangrijk om tijd te nemen voor jouw verhaal. Ik ben benieuwd naar wie je bent en naar wat er aan jouw klacht is vooraf gegaan. Goed onderling contact is belangrijk om tot een goed resultaat te komen.

Mijn benadering is vertrouwelijk, betrokken, open, aanmoedigend en met beide benen op de grond. Ik hoop je hiermee de ruimte te geven om jezelf en je lichaam beter te leren kennen en samen met mij te onderzoeken wat jij nodig hebt om te herstellen.

Mijn ervaring is dat het vergroten van de eigenwaarde een belangrijke sleutel is tot verandering en herstel. Met compassie voor jezelf kun je ontdekken wat jij belangrijk vindt en leer je keuzes maken die passen bij jouw gevoel en waarden.

Graag begeleid ik je in het proces van ervaren en bewust worden richting herstel en persoonlijke ontwikkeling.

 

De problematiek rond psychosomatische klachten kan complex zijn. Om optimale zorg op maat te realiseren werk ik regelmatig samen met andere disciplines zoals POH GGZ, psycholoog, fysio-/oefentherapeut, diëtist of andere zorgverlener.

Als zelfstandig (psychosomatisch) therapeut heb ik 23 jaar in een gezondheidscentrum in Haarlem gewerkt. Vanaf 2021 werk ik met veel enthousiasme in mijn Praktijk Psychosomatiek in Heerhugowaard.

 

Heb je een vraag of wil je een afspraak maken, neem gerust contact op.